
Ben jij verantwoordelijk voor de voedselveiligheid, voedselkwaliteit en gastervaring in een hotel, restaurant of café?
In hotels, restaurants en cafés worden veel voedingsmiddelen opgeslagen in koelkasten, vriezers en vitrines. Het essentieel dat deze producten bij de juiste temperatuur en luchtvochtigheid worden opgeslagen. Bij de verkeerde opslagcondities kunnen producten minderen in kwaliteit of zelfs bederven, wat een veiligheidrisico vormt voor gasten. Een dataregistratiesysteem monitort o.a. de temperatuur van koelkasten, vriezers en vitrines, waardoor je garantie hebt dat voedingsmiddelen bij de juiste condities worden opgeslagen en gemakkelijk voldoet aan de HACCP-richtlijnen.
Hetzelfde monitoringsysteem kan het binnenklimaat in een hotel, restaurant of café meten. Wanneer de temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-niveau binnen bepaalde grenzen vallen, creëer je een comfortabel binnenklimaat en voorkom je de veiligheidsrisico's van slechte binnenluchtkwaliteit. Een comfortabel binnenklimaat draagt bij aan een goede gastervaring. Bovendien krijg je inzicht in het energieverbruik van je gebouw(en), waardoor je zuiniger om kunt gaan met verwarming, koeling of ventilatie.